Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μια σχέση εμπιστοσύνης η οποία έχει δημιουργηθεί με την πάροδο των χρόνων από γενιά σε γενιά.

Η εταιρεία «ΓΕΡΑΚΙΤΗΣ» είναι μια οικογενειακή και δημιουργική επιχείρηση με πολυετή πείρα, από το 1955, στον χώρο των δερματίνων ειδών καθώς και στην κατασκευή αυτών. Η εταιρεία μας έχει ως βασικό άξονα την αναζήτηση της τελειότητας, της συνέπειας, την προσωπική σχέση με τους πελάτες της καθώς και την αμοιβαία εμπιστοσύνη μαζί τους.

Μια σχέση εμπιστοσύνης η οποία έχει δημιουργηθεί με την πάροδο των χρόνων από γενιά σε γενιά. Μίας εμπιστοσύνης που συνεπάγεται την επιτυχημένη πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια και που μας κάνει να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τα καλύτερα σε ποιότητα προϊόντα στις πιο συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σκοπός μας είναι η συνεχής ανανέωση των προϊόντων μας σε τσάντες γυναικείες, δερμάτινες και συνθετικές, επαγγελματικές – ανδρικές και γυναικείες- πορτοφόλια, είδη ταξιδίου, βαλίτσες και σακ βουαγιάζ, υποδήματα και πολύ μεγάλη ποικιλία σε είδη δώρων. Και όλα αυτά στις πιο αξιόπιστες, μοντέρνες και επώνυμες μάρκες.

Είμαστε υπερήφανοι για τη μέχρι τώρα πορεία μας διότι όλοι εσείς, οι πελάτες μας, μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε αυτήν μας την προσπάθεια για τα καλύτερα πάντα αποτελέσματα για εσάς.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία μας ξεκινάει από το 1955….στον Πειραιά όταν τότε ο Κυριάκος Γερακίτης, ένας από τους πιο παλιούς και καταξιωμένους τεχνίτες της εποχής του ασχολήθηκε με την κατασκευή και εμπορία χειροποίητων ταξιδιωτικών ειδών της εποχής.

Έπειτα από κάποια χρόνια εδραίωσης του στο χώρο παίρνει την απόφαση και μαζί με την σύζυγο του, την Αθανασία ανοίγουν ένα από τα πρώτα καταστήματα λιανικής πώλησης στον κεντρικότερο δρόμο του Κορυδαλλού ,την Ταξιαρχών εμπλουτίζοντας το εκτός από είδη ταξιδιού και με διάφορα είδη δώρων.

Στην συνέχεια αναλαμβάνει την επιχείρηση ο γιος τους , ο Χαράλαμπος Γερακίτης, ο οποίος με τον δυναμισμό της εποχής του καθώς και τις τεχνικές γνώσεις που διέθετε απογείωσε την επιχείρηση, η οποία ανεβαίνοντας κατηγορία ασχολήθηκε και με την χονδρική, συνεχίζοντας έτσι την ήδη επιτυχημένη πορεία του για σαράντα και πλέον χρόνια. Έτσι λοιπόν δίνοντας πάντα μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων και στηρίζοντας τους έλληνες κατασκευαστές, μια μεγάλη γκάμα εμπορευμάτων προστέθηκε στο κατάστημα από χειροποίητα δερμάτινα είδη όπως τσάντες, πορτοφόλια, σακ βουαγιάζ, αξεσουάρ και είδη δώρων. Η εταιρεία αργότερα δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα των υποδημάτων με μεγάλη επιτυχία.

Η εταιρεία μας έχει ως βασικό άξονα την αναζήτηση της τελειότητας, της συνέπειας την προσωπική σχέση με τους πελάτες της καθώς και την αμοιβαία εμπιστοσύνη μαζί τους. Μια σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί από γενιά σε γενιά. Είμαστε υπερήφανοι όταν ακούμε τους πελάτες μας, να μας λένε ότι ερχόντουσαν όταν ήταν μικροί και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους τα εγγόνια τους και ο κύκλος να συνεχίζεται….., αποδεικνύοντας το με την επιτυχημένη πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Τα χρόνια πέρασαν…. Οι ανάγκες της εποχής άλλαξαν και εμείς, η τρίτη γενιά πλέον της οικογένειας, συνεχίζουμε να προσπαθούμε για τα καλυτέρα σε ποιότητα προϊόντα στις πιο συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς επιτυγχάνοντας το με συνεργασίες με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες που υπάρχουν στον χώρο.

Κατανοώντας τον σύγχρονο τρόπο ζωής καθώς και την έλλειψη ελεύθερου χρόνου οδηγηθήκαμε στην δημιουργία της ιστοσελίδας μας www.gerakitis.gr μέσα από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για την συνεχή ανανέωση των εμπορευμάτων μας καθώς και για τις προσφορές που γίνονται καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Είμαστε στην διάθεση σας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2104955962 να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία.

FREE SHIPPING

for local orders up to 50€

CUSTOMER SUPPORT

Call to: (+30) 210-4955962

FAST DELIVERY

to all shipments

WARRANTY OF

Quality & Safety